Navigate / search

Kaya 2 år – og influenza

Ja nu er det altså lidt forsinket, men Kaya fyldte jo 2 år den 25. November. Det blev selvfølgelig fejret i vuggestuen med sang og gaver. Og så kom mor og far med lasagne til frokost.

Egentlig var det meningen, at vi skulle have holdt stor familiefødselsdag for Kaya i weekenden efter. Men så kom influenzaen i vejen. Mor, Far og Kaya blev ramt mens Rosa gik fri. Vi var en tur hos vagtlægen, der mente det var bedst at give Kaya Tamiflu. Så det fik hun – hun nåede dog næsten at blive rask igen før hun kom igang med behandlingen.
Nu er vi alle på toppen igen – så nu glæder vi os til julehygge!
The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website