Navigate / search

Pigernes helt egen børnebog

Shark, originally uploaded by Hr. espensen.

Jeg er begyndt at arbejde på en børnebog. Den bliver hverken genial eller særligt pædagogisk. Til gengæld bliver den pigernes helt egen.

Jeg har altid drømt om, at lave en børnebog. Så nu har jeg grebet tegnepennen og er gået igang. Det bliver en skøn blanding af idiotiske tegninger af fjollede væsener og vrøvlede rim og sproglige tåbeligheder. Deadline…? Det ord gider jeg overhovedet ikke beskæftige mig med i min fritid! :o)

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Comments

Rina
Reply

Vil gerne støtte den bog, når den er i produktion, husk den skal være meget simpel til Kaya, det har vi altid fået af vide af vores talekonsulent, så hun ikke forvirres .Der har ikke være mange af de bøger fra de to store der har kunne acc.
Vi laver også selv bog nu til Mathilde, pringer og laminerer os, resten af fam, dyr og legetøj samt Mathilde i forskellige sit, det er et hit og så støtte vi op med tegn til tale.
Spændende.
Hilsen og god weekend Rina

Carol N.
Reply

Looks brilliant!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website