Navigate / search

Pigernes tjener til lommepenge

Det er da ufatteligt så spændende begge piger synes det er, at være på vores badeværelse. Tilsyneladende har dette særlige rum en uimodståelig mystisk magnetkraft på små piger. Og kan de så iøvrigt få lov at hænge ud ved vaskemaskine og tørretumbler – ja så virker de egentlig lykkelige. Gad vide om det også er sådan om 10 år?

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Comments

Carol N.
Reply

I think Aidan and Kaya would get along great! This is one of Aidan’s favorite things to do too.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website