Navigate / search

Man må gerne grine af udviklingshæmmede

Grundlæggende synes jeg gerne man må grine af udviklingshæmmede. Meget gerne endda. Deriblandt også mennesker med Downs. Allermest fordi de ofte er sjovere end alle os andre bekymrede tørvetrillere. Men Kanonkongen fra Danmarks Radios P3 gik altså langt over mine grænser den anden dag. Ovenstående stammer fra hans Twitter, hvor han refererede til “stjernerne” i det nye TV2-program En anden del af Danmark. Kommentaren er mildest talt usympatisk og taler ikke kun ned til de udviklingshæmmede men også til deres pårørende.

Man må ikke håbe, at lynet slår ned hos kanonkongen eller nogle af hans nære. Ellers et dejligt tv-program i øvrigt!

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website