Navigate / search

Kaya og hendes lillesøster

Kaya og Rosa får større og større glæde af hinanden for hver eneste dag der går. Det er skægt at se søstrekærligheden vokse og konflikterne dukke op. Det ene øjeblik kan de slet ikke holde sig fra hinanden (som på videoen her). Det næste øjeblik gider Kaya overhovedet ikke, at søster skal blande sig i hendes leg. Der ligger vist både mange krammere og skænderier forude!

Pigerne hygger sig from Mikael Espensen on Vimeo.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website