Navigate / search

Ny underholdnings-dille

Hvad skal man dog med Teletubbies, når man har en tørretumbler? Kaya bliver helt rolig og glad, når hun finder tørretumbleren på badeværelset i aktion. Hun sætter sig ned og kigger beundrende på tøjet, der bare cirkulerer rundt. Engang imellem prøver hun at fange det – men indtil videre uden den store succes 🙂 I det hele taget er vores badeværelse Kayas yndlingsrum. Fx udgør brusekabinen et sandt himmerige, og hun benytter enhver chance til at snige sig derind og “lege” med shampoo-bøtterne.

The following two tabs change content below.
Charlotte
Kayas mor hedder Charlotte. Hun har sit eget reklamebureau. Charlotte synes det er sjovt at danse og synge sammen med Kaya. charlotte@weltklasse.dk
Charlotte

Nyeste indlæg af Charlotte (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website