Navigate / search

Endnu en virus

IMG_7882_bw, originally uploaded by Hr. espensen.

Så var jeg lige en tur ved lægen med Kaya. Hun har sovet vildt dårligt den sidste uge og har virket lidt overfølsom inde i munden. Vi troede egentlig, at hun var ved at få en tand (hun mangler nemlig stadig at få nogen stykker). Men så opdagede Charlotte nogen små blister på spidsen af Kayas tunge.

Vi skrev til lægen, der altså gerne ville se hende. Hun ville nemlig checke om det kunne være Hand, Foot, Mouth disease. Men da Kaya ikke havde spor af knopper eller blister på hverken fødder eller hænder, konkluderede lægen, at det måtte være en eller andet art virus. Heldigvis er hun glad og frisk i løbet af dagen – og om natten må hun så få lidt panodil så hun kan sove.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website