Navigate / search

Jeg vil op og stå!

IMG_8046, originally uploaded by Hr. espensen.

Kaya nærmer sig 2 år (til november), men hun har stadig ikke lært at gå. Det skyldes primært hendes hypermobilitet, der gør at hun ikke har spænding nok i benene til at rejse sig. Derfor træner både vi og Kayas støttepædagog Dorthe meget med hende. Desuden skulle også ridefysioterapien betyde noget for spændingen i benene.

Alt imens vi alle sammen har masser af teorier om den optimale træning og hvad præcis der kan hjælpe Kaya… ja så kæmper den bette sin helt egen kamp. For nu VIL hun altså snart op og stå! Det er inspirerende at se, hvordan hun hver eneste dag bruger masser og atter masser af energi på at kæmpe sig op på benene.

Når man ser hendes kamp, er man slet ikke i tvivl om, at hun nok skal få styr på hendes ben og komme op og gå. Vi skal bare have tålmodighed. Jeg tror faktisk det er det allerbedste man kan give både sig selv og et barn med downs syndrom… masser af tålmodighed.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Comments

Carol N.
Reply

So cute! Way to go Kaya!

Carol N.
Reply

“Lots of patience” – absolutely! What Kaya is doing is very good for her anyway….more muscles than walking, I think.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website