Navigate / search

Kaya & familien i Berlin

IMG_6997, originally uploaded by Hr. espensen.

Så kom hele familien til Berlin for at holde sommerferie. Vi bor i en pragtfuld lejlighed midt i det fantastiske Prenzlauer berg. Både Kaya og lillesøster Rosa stortrives i det ualmindeligt familievenlige kvarter.

Jeg tror aldrig jeg har oplevet så mange børn på et sted. Der er smarte barnevogne og bæreseler overalt – og så er der en milliard legepladser. Igår fandt vi sågar en lille hyggelig bierkneipe, der var placeret midt i en sandkasse. Så er der dælme sommerhygge for både små og store.

Kaya er næsten uhyggeligt tålmodig at have med. Selv når vi andre sveder og bliver smågnavne smiler og vinker hun sig igennem dagen. Man kan sgu lære en ting eller to af sådan nogen som Kaya!

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website