Navigate / search

Neuropædiatrisk team

I sidste uge var vi en tur på Aalborg Sygehus for at møde med neuropædiatrisk team, som følger Kaya til hun er 3 år. Teamet består af en børnelæge, ergoterapeut og socialrådgiver, der ved en masse om downs-børn. Sidst vi mødtes med dem var i september sidste år, så vi var lidt spændte på at høre deres mening om Kayas udvikling.

Heldigvis var der lutter rosende ros til vores lille solstråle. Rent faktisk mente lægen, at hun måske kommer til at gå inden for et halvt års tid. Jubiiii! Hun er også blevet ret vild med at stå op af ting og sidde på sine knæ. Ret flot når man tænker på, hvor bløde hendes led er. Lægen målte hende til 74 cm og 8,9 kg. Hun er ikke den største trunte i klassen, men har alligevel en fin udvikling. Hun vinkede sig nærmest igennem hele seancen, så jeg gætter, at hun også var glad for lidt ros 🙂

The following two tabs change content below.
Charlotte
Kayas mor hedder Charlotte. Hun har sit eget reklamebureau. Charlotte synes det er sjovt at danse og synge sammen med Kaya. charlotte@weltklasse.dk
Charlotte

Nyeste indlæg af Charlotte (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website