Navigate / search

Kaya og mor hygger i haven

Kaya og mor hygger i haven from Mikael Espensen on Vimeo.

Vores unger bliver RIGTIGT trætte i de her dage, hvor de bruger det meste af dagen udendørs. I lørdags var Kaya helt smadret allerede kl. 18.00 og tog sig en ordentlig aften-lur. Det betød, at hun vågnede igen kl. 19.30 og var i total hopla.

Vi sad ude i haven og hyggede os og pludselig opfandt Kaya en ny underlig ting, som hun havde meget travlt med at vise os. Hun synes selv, at det var meget sjovt – og vi var selvfølgelig også ødelagte af grin. Det er skønt at opleve, at hendes humor udvikler sig. Der er virkelig ingen, der kan få mig til at grine som hende.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website