Navigate / search

Ridefysioterapi

Hver fredag går Kaya til ridning på Finstrupgaard i Aalborg. Det lyder lidt skørt, at en pige på 1½ år går til ridning. Egentlig hedder det også ridefysioterapi og det handler om, at hestens bevægelser kan hjælpe til at styrke både muskler og spænding i kroppen. Desuden er jeg overbevist om, at samværet med dyr kan være med til at stimulere Kaya mentalt.

Når man normalt snakker om børn og ridning, så er det noget med en eller anden lillebitte hest. Men de heste som Kaya rider på er store som flyvemaskiner. Nu er jeg selv en anelse angst for heste – og det var altså lidt af en overvindelse, første gang jeg så Kaya spankulere afsted på ryggen af en kæmpekrikke der hedder Malthe. Men det gik godt – og Kaya er totalt uimponeret.

For nylig gik jeg på barsel med lillesøster Rosa – og det betyder, at jeg har muligheden for at komme med Kaya til ridning hver fredag. Jeg glæder mig vildt til det – for det er utroligt hyggeligt. Kaya vinker stolt, hver eneste gang hun og hesten passerer forbi mig.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website