Navigate / search

Pigerne i Alt for Damerne

Nu er det næsten allerede “old news”, men i sidste uge var Charlotte og Kaya i Alt for Damerne. Charlotte skrev til redaktionen allerede i februar, at hun gerne ville fortælle sin historie. Overskriften på den meget flotte 6 siders artikel er “Kaya er den drøm jeg ikke vidste jeg havde”.

I kølvandet på artiklen har vi fået masser af henvendelser fra folk der kunne kende sig selv i fortællingen. Vi er både glade og stolte over, at være trådt frem for at beskrive forløbet fra Kayas fødsel til idag. Hvis nogen har lyst til at se artiklen er i velkomne til at skrive til Charlotte – så kan hun sende en kopi.

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Comments

Carol N.
Reply

Amazing! How exciting that you’re in the magazine together!

I can finally read your posts thanks to the google translation – I know it makes mistakes – but it’s better than nothing … Hope you’re all well!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website