Navigate / search

Ved lægen igen!

Så er Kaya og mig hos lægen igen. Tror det er 4 gang på 3 uger. Først var det høj feber. Så udslet (måske pga. Pencillin). Så hed det nældefeber. Gad vide hvad lægen siger nu, hvor Kaya har små bumseagtige knopper på begge ben?


— Post From My iPhone

The following two tabs change content below.
Mikael

Mikael

Creative Director af Weltklasse reklame
Mikael er Kayas far. Han er Creative Director på reklamebureauet Weltklasse og så er han en mesterlig kagebager. Mikael nægter at indse virkeligheden og prøver stadig at få Kaya til at falde i søvn på maven af ham.
Mikael

Nyeste indlæg af Mikael (se alle)

Comments

espensen
Reply

Uspecifik virusinfektion var dommen… Lyder lidt som lægesprog for ” ja det der aner jeg ikke lige hvad er”

Leave a comment

name*

email* (not published)

website