Navigate / search

Rejser med børn

Vi elsker at rejse – altså sådan virkelig! Og vi er vilde med at rejse med vores børn. Og selv om ungerne endnu ikke er så gamle har de allerede været mange forskellige steder. blah blah


cogrosa_brooklyn
Rejsetips – New York med børn

New York er ganske enkelt verdens allermest fantastiske storby. Ingen over og ingen ved siden af. Og byen har masser at byde på til børnefamilier.


Læs vores rejsetips om New York her


mikogpiger_la

Rejsetips – Los Angeles med børn

LA er en gigantisk og fragmenteret storby, der kan være svær at “få hul på” med ungerne. For os var det klart området omkring Venice Beach og Marina del Ray, der fungerede bedst.

Læs vores rejsetips om Los Angeles her


rosasf
Rejsetips – San Francisco med børn

San Francisco er blandt de smukkeste storbyer vi har besøgt. De stejle gade giver både motion og kostant smukke udsigtsmuligheder. Vi er vilde med bøssekvarteret The Castro og Legepladsen i Dolores Park.

Læs vores rejsetips om San Francisco her


berlin
Rejsetips – Berlin med børn

Åh Berlin… vi savner altid Berlin! Især kvarteret Prenzlauer Berg får dig til at føle, at verden centrerer sig om børnefamilier. Her har de smarte caféer legerum i baglokalet og her har børn fortrinsret på gader og stræder. Vi vil til Berlin nu!

Læs vores rejsetips om Berlin her


Rejsetips – Barcelona med børn

Lækre badestrande i gåafstand fra bycentrum, masser af udeliv og fantastisk bystemning. Barcelona er unik i Europa med sin gamle charmerende bydele El Gotico og El Born, der ligger helt tæt på stranden.

Læs vores rejsetips om Barcelona her


 

paris
Rejsetips – Paris med børn

Paris er smuk, romantisk og fyldt med fabelagtige parker. Og lige som andre storbyer er den perfekt til unger i klapvogn.

Læs vores rejsetips om Paris her


Leave a comment

name*

email* (not published)

website