Navigate / search

Gæstebog

Velkommen til gæstebogen. Her kan du smide en hilsen til alle os herhjemme hos Kaya. 

Comments

Mikael
Mikael
Reply

Hej med dig. Tak fordi du kigger forbi. Smid en hilsen – så blir vi glade.

Per og Bente
Reply

Ja-hvad skulle vi gøre uden de specielle” Guldklumper”

Mikael
Mikael
Reply

Helt rigtigt Per og Bente :o) Kaya og Magda vil vi dælme ikke være foruden. Og god jul til jer.

Lars-Allan Baunsbøl
Reply

Superfed blog og gode holdninger til hverdagens små problemer. Godt med humor ind under de subtile budskaber til verden omkring dig. En fornøjelse at læse og Hurra for folk og deres overbeskyttende adfærd for deres kæledyr. Men ja, man bliver kun sur hvis man føler sig ramt (henvendt til katteejere som skælder ud).

Sanne
Reply

Katteopgaven – super godt skrevet, for det er virkeligheden. Er selv katteejer til 3 lækre drengemisser, men de kommer kun ud i løbegård. Synes selv at det er møg irreterende, at andre katte pøller i vores bede, så vi må bygge løbegård, da vores indekatte ikke skal i kontakt med udekattes efterladenskaber, da de kan blive voldsom syge af det.

God vind 🙂

Dorthe
Reply

Helt fantastisk – jeg elsker at læse din blog – du rammer “nerven”

Tine
Reply

Du blev meldt ind da dine forældre døbte dig og da du efterfølgende blev konfirmeret. Ellers ville du ikke være medlem. Hvis du ikke ønsker dette, kan du altid melde dig ud.

Mia
Reply

Har nogen overvejet konsekvensen af at boykotte kirken og lade Islam overtage?

Læs evt. Bibelen og overvej desuden, hvorfor mange af de helt store “tænkere” med enorme intellekter, også op til i dag, hvor de har deres gang på de helt store universiteter rundt omkring i verden, er troende kristne.

Tro og naturvidenskab er glimrende forenelige, for kristne, og det er lidt sjovt at Darwin til sidst forkastede sin egen evolutionsteori, som bl.a. ikke holdt vand pga. manglende mellemarter (bare for at nævne én usikkerhed, som blot lader evolutionsteorien være en tro såvel som kristendommen er det).

træls
Reply

Det er træls sådan nået i sag når men selv mende man ikke hsr medt sag ind i det

Morten Spindler
Reply

Hylesjovt.

Og så alligevl.
Set er pinligt at vi stadig har den slags sekter.
Men at staten støtter skidtet og at man bliver født medlem og skal meldes ud aktivt er bare så meget “WHAT THE FUUUUUCK?”

Hvem ville ikke håne een der som voksen tror på julemanden?

Selvfølgelig skal vi håne folk der tror på idioti, og vise at det ikke giver respekt.

Jeg ville da ønske at folk hånede mig, hvis jeg (som kristne og muslimer og hinduer og alle de andre) troede på noget, der ikke findes skyggen af evidens for. Så jeg kunne vågne op og bruge mit nærvær på og i virkeligheden (som heldigvis er smuk nok uden en eller flere guder).

Henrik prinsen V
Reply

Hvem vil låne en hun så gangter jeg i ik får problemer med katte

1
Reply

-1′

Pia Eriksen
Reply

Godt skrevet – jeg er så enig

Helle
Reply

Så godt skrevet.
Humor er noget af det bedste vi har.
Her forenes det med en pointe, der gør, at jeg får en nærmest fysisk fornemmelse af et aktuelt problem jeg aldrig har tænkt meget over. Jeg har ikke kat.
Fandt bloggen ved en tilfældighed…
så engang imellem er jeg osse heldig.

Helena
Reply

En skøn blog i har gang i. Har selv Immanuel på 4 år med Downs, og ville elske en lignendene blogg det første stykke tid.

Tina
Reply

Vi er som vi er det kan ikke laves om. Synes det dejligt vi ikke alle er ens. Jeg har gennem mit liv arbejdet med mange børn som var unikke og havde specifikke behov og behov ganske som alle andre. Disse børn har blandt andet lært mig at være tilstede i nuet, nyde og være nærværende tilstede. Vi skal nemlig nyde før vi kan yde. ❤️???

Britta Thomsen
Reply

Så skønt at se livets mangfoldighed og tak til jer, der sætter ord på den. Jeg ønsker hele familien Guds velsignelse og endnu mere kærlighed og glæde til at give til hinanden og sprede omkring jer med. Kærlig hilsen Britta

Valeri Con
Reply

Hello how are you !

Leave a comment

name*

email* (not published)

website