Navigate / search

Rejsetips: Los Angeles med børn

Vores rejsetips er helt og aldeles personlige og subjektive oplevelser, som vi gerne vil give videre til dig. Det er ikke nødvendigvis destinationernes allerstørste attraktioner – men det er vores favoritter.
venice beach
Mikael og pigerne hygger på stranden ved Venice Pier

Vi har kun været i Los Angeles en enkelt gang. Det var på en længere rejse gennem det vestlige USA og Californien. Byen er så ufatteligt kæmpestor, at det føles som om man kører på motorvej ligegyldigt hvor man skal hen. Efter nogle få dage i byen jokede vi med, at der var en times kørsel alle steder hen. 

På en eller anden måde virker LA større end fx New York – formegentlig fordi byen ikke har et egentligt centrum. Heldigvis boede vi på et hotel nær Venice Beach – efter vores ydmyge mening det mest spændende sted i Los Angeles.Her kommer vores favoritsteder til at nyde Los Angeles med ungerne:

Legepladsen ved Marina del rey

Denne legeplads ligger på stranden lige ud for Foghorn Harbor Inn og The Cheesecake Factory. Man kan godt bade ved stranden selv om den egentlig ligger midt i marinaen. Hvis du er heldig kan man se delfiner svømme rundt i havnen.

Hollywood and Highland Center, Hollywood

OK – Hollywood er selvfølgelig noget man skal se. Og når man så har set det – så skynder man sig væk igen. I dette kæmpestore shoppingcenter på Hollywood Boulevard er der kig til Hollywoodskiltet så man kan få taget sit “been-there-foto”. Men endnu vigtigere – midt i centeret er et herligt springvand, hvor ungerne kan more sig og blive kølet ned. Vores pigers absolutte favoritspot i Hollywood.

Venice Pier

Denne pier er mindre og mindre befolket end den kendte Santa Monica Pier. Her er mulighed for at se pelikaner helt tæt på og nyde Stillehavets brusen.

Venice Skate Park

Om man er til skatebording eller ej – så er Venice Skate Park en oplevelse. Midt på stranden og midt i alle tosserierne, som kendetegner Venice Beach. Super sted at nyde sin take-out frokost. Og så er det helt gratis at kigge på.

Santa Monica Pier

En af de helt store turistmagneter i LA. Og med god grund – her er hyggeligt trods de mange mennesker. Her er både tivoli, restauranter og spåkoner. Helt yderst på molen sidder der ofte en gut og underholder med sin guitar – et ideelt sted at nyde dagens is.

Hollywood Hills

Til vores store overraskelse var en køretur i bakkerne omkring Los Angeles næsten en større oplevelse end selve byen. Her har man fuldstændig fantastiske udsigter over byen og nærmest europæisk stemning i de små gader. Ungerne synes det er sjovt at køre på de stejle bakker og se byen oppefra.

Legepladsen ved Malibu Country Mart

Er man sådan én, der gerne vil kigge på kendisser – så er det her vistnok et af de helt rigtige steder. Det var vores unger dog ligeglade med. De nød bare legepladsen i skyggen og den fremragende burger fra Mutt’s Grill. Teknisk set er dette jo ikke Los Angeles – men Malibu er en udflugt værd, alene for at kigge på de meget prominente beach houses langs stranden.
Gyldne øjeblikke i Los Angeles

Charlotte ruller klapvognen forbi Santa Monica Pier
Charlotte ruller klapvognen forbi Santa Monica Pier

 

7961238176_1ee7e2565f_k
Mikael og pigerne nyder havet helt yderst på Santa Monica Pier

 

7961245970_1b8ac62363_k
Et lynhurtigt “been-there-moment” med Kaya og Anders And stjernen på Hollywood Boulevard

 

7961269222_11dad751d1_k
Rosa ignorerer aktivt Hollywood-skiltet og nyder springvandet i Highland Center, Hollywood

 

7961290592_ae801d1837_k
Mikael og pigerne nyder stranden ved Venice Pier

 

7961300764_b2189a4b2e_k
Lækre Charlotte nyder solen ved Venice Beach

 

7961305164_a4c4a0bfd0_k
Takeout frokost nær Venice Beach Skate Park.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website